Χρυσάφης: “Μέρα με την μέρα ο Δήμος μας αλλάζει….”- Ένας χρόνος από τις εκλογές (video)


“Μέρα με την μέρα ο Δήμος μας αλλάζει…τα όμορφα και μεγάλα είναι μπροστά μας” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Σερρών.

 

Για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, αυτές οι ημέρες είναι γεμάτες από έντονα συναισθήματα όπως και ακριβώς ένα χρόνο πριν γεμάτος πάθος και πίστη για την επιτυχία ξεκινήσουμε ένα αυτοδιοικητικό ταξίδι με πυξίδα την ευθύνη όσων των εμπιστεύτηκαν.

Η κάλπη ανέδειξε νικητή τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών τον Αλέξανδρο Χρυσάφη με ποσοστό 58,11% έναντι 41,89% του αντιπάλου του Στέφανου Φωτιάδη.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατέφθασε γύρω στις 9.15μμ, πεζός στο εκλογικό του κέντρο,  συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Το κλίμα  ήταν πανηγυρικό με βεγγαλικά και επευφημίες.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να αγκαλιάσει και να φιλήσει τους γονείς του.

Ένα χρόνο τώρα η δημοτική αρχή δουλεύει ως μια μεγάλη οικογένεια καθημερινά όπως την πρώτη ημέρα σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφερθεί δημόσια στους συνεργάτες του, που όλοι μαζί αγωνίζονται για να δικαιώσουν την εμπιστοσύνη των Σερραίων.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ  Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου που αγνοείται από το Αδελφικό- Άκαρπες οι έρευνες

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *