Χρυσάφης: Να μη δούμε φέρετρα στον τόπο μας, να μη γίνει η λαϊκή (video)

Να μη δούμε φέρετρα στον τόπο μας, στην πατρίδα μας, αυτό με ενδιαφέρει! Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ξεσπά στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραϊτη,

 

Voreia 350×250

ζητώντας να μην λειτουργήσει αύριο η λαϊκή αγορά στις Σέρρες.

Η απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, για τη μη λειτουργία των λαϊκών αγορών σε όλο το Δήμο, «πυροδότησε» σειρά αντιδράσεων ενώ με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Σερρών υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές και προειδοποιήσεις για μηνύσεις, με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφασή του.

Ωστόσο φέρεται αποφασισμένος να κλείσει τη λαϊκή αγορά και αύριο και τις επόμενες μέρες, αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του δήμου

Οι παραγωγοί από την πλευρά τους υποστηρίζουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και ζητούν να λειτουργήσουν , όπως λειτουργούν και τα μαγαζιά που πωλούν είδη ίδια με τα δικά τους. 

Ο δήμαρχος πάντως ενημέρωσε τόσο την εισαγγελία όσο και την αστυνομία για την απόφασή του και δηλώνει αποφασισμένος να κλείσει τη λαϊκή με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την υγεία των πολιτών. Μάλιστα πρότεινε στους παραγωγούς να αγοράσει μέρος των προϊόντων τους για να μην έχουν ζημιά και να τα προσφέρει σε άτομα που έχουν ανάγκη.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *