“Η μάχη που δίνουμε είναι να κερδίσουμε στο Σύστημα Υγεία δέκα ημέρες για να ανασάνει προκειμένου να μην μπουν διλλήματα για το ποιος θα ζήσει ή όχι”,

δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που είχε στην Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον επιθεωρητή Αστυνομικών Υπηρεσιών Β. Ελλάδας Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ασημάκης Χριστοδουλίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Δημήτρη Μικρό, δημάρχους της Π.Ε. Σερρών, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών, τους προϊσταμένους Εκπαίδευσης και άλλους φορείς της πόλης.

 

O Υπουργός δήλωσε πως «οι Σέρρες κατόρθωσαν και δάμασαν’ τον ιό, τον νίκησαν”, προσθέτοντας πως αυτό δεν έγινε κεκτημένο και πως θα γίνει αν μηδενιστούν τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες και κατά τη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης.

 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να συμμορφωθούν με τα μέτρα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επιδημιολόγων.

Ο Υπουργός κατά τη διάρκεια της δήλωσής του τοποθέτησε τις Σέρρες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη λέγοντας πως έχουν υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα τον τελευταίο καιρό


Παίρνοντας το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι η συνεργασία όλων των φορέων είναι επιβεβλημένη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και ότι η στάση όλων όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Views: 414