Οι παραλίες είναι από τα πιο πολυσύχναστα σημεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Για να μην αγχώνεστε ότι τα χρήματα θα πέσουν από την τσάντα ή την τσέπη σας δείτε παρακάτω 5 τρόπους για να τα «κρύψετε» όσο απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές αμμουδιές, σύμφωνα με το spirossoulis.com

Σε ένα άδειο μπουκάλι αντηλιακού Ένα συχνό πρόβλημα στις παραλίες (εκτός από το γεγονός ότι έχετε να κουβαλήσετε πετσέτες, μπουκάλια νερού κλπ) είναι ποιος θα μείνει πίσω για να προσέχει τα πράγματα ενώ οι υπόλοιποι… πλατσουρίζουν στα δροσερά νερά. Να μια καλή ιδέα: βάλτε τα σε ένα άδειο μπουκάλι αντηλιακού! Μόλις το αντηλιακό σας τελειώσει πλύντε καλά το μπουκάλι και αφήστε το να στεγνώσει πριν βάλετε μέσα τα χρήματά σας. Είναι το απόλυτο καμουφλάζ.

Μόλις το αντηλιακό σας τελειώσει πλύντε καλά το μπουκάλι και αφήστε το να στεγνώσει πριν βάλετε μέσα τα χρήματά σας.


Στα παπούτσια σας Αν δεν χρειάζεστε χρήματα εκείνη την ώρα, τα παπούτσια σας είναι από τις καλύτερες λύσεις (τουλάχιστον για όσους φοράνε κλειστά παπούτσια στην παραλία). Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα παπούτσια κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας προς την παραλία και αν τα χρειαστείτε, η τουαλέτα είναι πάντα μια καλή λύση για να τα βγάλετε χωρίς να σας δουν.

Αν δεν χρειάζεστε χρήματα εκείνη την ώρα, τα παπούτσια σας είναι από τις καλύτερες λύσεις.

Στο αποσμητικό Όπως και με το αντηλιακό, ένα άδειο δοχείο αποσμητικού είναι ιδανικό για να κρύψετε χρήματα. Επιλέξτε πλαστικά μπουκάλια αποσμητικού και όχι γυάλινα για ευνόητους λόγους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το μπουκάλι, να το πλύνετε, να βάλετε μέσα τα χρήματα και να το ξανακλείσετε.

Όπως και με το αντηλιακό, ένα άδειο δοχείο αποσμητικού είναι ιδανικό για να κρύψετε χρήματα.


Πορτοφόλι καρπού Αν και δεν μπορείτε να το πάρετε μαζί σας μέσα στη θάλασσα, το πορτοφόλι καρπού είναι μια πολύ καλή λύση για να μην ρισκάρετε να χάσετε το κανονικό σας πορτοφόλι στην παραλία. Μπορείτε επίσης να βάλετε μέσα κλειδιά και άλλα μικρά αντικείμενα.

Το πορτοφόλι καρπού είναι μια πολύ καλή λύση για να μην ρισκάρετε να χάσετε το κανονικό σας πορτοφόλι.

Κρυφές τσέπες Έχετε κάποιο σορτς που προτιμάτε να φοράτε στην παραλία; Προμηθευτείτε μία τσέπη και ράψτε την εσωτερικά στο αγαπημένο σας ρούχο. Είναι μια έξυπνη λύση που θα σας εξασφαλίσει ότι τα χρήματά σας δεν θα χαθούν και θα είναι εύκολα προσβάσιμα οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε αυτή τη λύση (μαζί με το πορτοφόλι καρπού) για να μην πάρετε την τσάντα μαζί σας!


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.