Δέκα τα κρούσματα κορωνοϊού στις Σέρρες- Τι λέει ο νομίατρος Σερρών (video)

Το 10o θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο νομό Σερρών και το πρώτο από το χώρο του νοσηλευτικού προσωπικού, επιβεβαιώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

 

Πρόκειται για 47χρονη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Σερρών, που εργάζεται σε τμήμα πρώτης γραμμής. Η γυναίκα , της οποίας ο σύζυγος προέρχεται επίσης από το χώρο της υγείας, εμφάνισε συμπτώματα χθες και βρίσκεται σε καραντίνα με αγωγή στο σπίτι της.

Ο νομίατρος Σερρών εφιστά την προσοχή στους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας αλλά και τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, καθώς όπως λέει από κει είναι που περιμένουμε να μας έρθουν κρούσματα.

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Στο μεταξύ, το πρώτο εξιτήριο θετικού κρούσματος έχουμε σήμερα στο νοσοκομείο Σερρών. Πρόκειται για την 36άχρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο ειδικό τμήμα covid-19 και είχε εμφανίσει συμπτώματα μετά από επίσκεψη στην Αγγλία.

 Μιλώντας χθες στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στην ξενάγηση που μας έγινε από τον υπεύθυνο του τμήματος COVID-19 , DR Αντώνη Αντωνιάδη, ενημερωθήκαμε για την κατάσταση στο τμήμα του νοσοκομείου.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *