33.2 C
Serres

«Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί μου, προσπάθησα να το σώσω» λέει ο 35χρονος που συνελήφθη

Date:

«Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί. Πνιγόταν και έβαλα τα δάχτυλα μου να το σώσω». Αυτά είναι τα λόγια του 35χρονου στους αστυνομικούς ο οποίος κατηγορείται από την 34χρονη σύντροφο του, πως προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους βρέφος τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στις 29 Ιουνίου στην περιοχή της Ομόνοιας. 
Ο πατέρας κρατούσε στην αγκαλιά του το ενός έτους βρέφος, ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του παιδιού.
Περαστικοί βλέποντας το περιστατικό φοβήθηκαν ότι θα πνίξει το παιδί, ενώ οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν, και αφού τον ακινητοποίησαν του πήραν το βρέφος από τα χέρια.

Την ίδια μέρα, κατέφυγε στην ασφάλεια του ΑΤ Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κατέφυγε η μητέρα του βρέφους η οποία υπέβαλε μήνυση κατά του 35χρονου υποστηρίζοντας πως ο 35χρονος άρπαξε το μωρό από το λαιμό και έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο στόμα του για να το πνίξει.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολλά μεταξύ του προβλήματα, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας.
Πηγή: skai.gr


Ελλάδα«Δεν προσπάθησα να πνίξω το παιδί μου, προσπάθησα να το σώσω» λέει...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νέα σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία μέσα στο Σαββατοκύριακο ενόψει της κακοκαιρίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολιτική Προστασία ενόψει της νέας...

Θρήνος για τον 14χρονο που αυτοκτόνησε στην Αίγινα: “Όλοι μας να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας”

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την...

Συνελήφθη 28χρονος που κρατούσε τη γυναίκα του και το κοριτσάκι του φυλακισμένους για 2 χρόνια στο σπίτι

Απίστευτη κακομεταχείριση και βία ασκούσε ένας 28χρονος Αλβανός προς...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα