ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 21:30 πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου με μοναδικό θέμα:
· Συμμετοχή του Εμπορικού συλλόγου Ν. Σερρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Κυριακή 8 Μαΐου 2016’
Κατά πλειοψηφία τα μέλη αποφάσισαν να μη συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η αγορά των Σερρών να λειτουργήσει όπως ανακοινώθηκε με το ωράριο 11:00-16:00.
Ήταν μια δύσκολη συνεδρίαση που διήρκησε περίπου 2 ώρες. Τα μέλη της Διοίκησης έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την επιθυμία και απαίτηση πολλών μελών του Εμπορικού συλλόγου για την λειτουργία της αγοράς των Σερρών για τους παρακάτω λόγους.
· Καθορίστηκαν τα ωράρια των υπαλλήλων των μελών του ΕΣ και έχουν κατατεθεί στο ΙΚΑ και στην επιθεώρηση εργασίας.
· Διανύουμε ήδη το εκπτωτικό 10ήμερο
· Έχει διαφημιστεί από τα μέλη του ΕΣ και τον ΕΣ η λειτουργία των καταστημάτων για την συγκεκριμένη Κυριακή
· Η μη συμμετοχή στην κινητοποίηση για κλείσιμο της αγοράς της Θεσσαλονίκης και λειτουργία των πολυεθνικών και των αλυσίδων στην συμπρωτεύουσα
· Η ανησυχία των μελών μας για «φυγή» των καταναλωτών σε γειτονικές αγορές.
Για όλους τους παραπάνω λόγους τα μέλη πήραν την απόφαση με ψήφους 4 υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων , 2 κατά και 1 παρόν (2 απόντες ) και ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 8 Μάιου ο Εμπορικός σύλλογος Ν. Σερρών δεν θα συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Κυριακής 8 Μαΐου και η αγορά των Σερρών θα λειτουργήσει με το ωράριο που έχει ανακοινωθεί. Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Μπαλίτης Ιωάννης

ΟικονομίαΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.

Τέλος Επιτηδεύματος: Βαρύς ο λογαριασμός για τις επιχειρήσεις με βραχυχρόνιες μισθώσεις

Τέλος Επιτηδεύματος θα πληρώνουν μέχρι το 2027, οπότε και...

Από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της...