Δεύτερο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός στο Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου περιμένουν ένα 12χρονο μαθητή από την Ιστιαία, στη Λαμία, με ύποπτα συμπτώματα.

 

 

Την ίδια ώρα που δόθηκε λήξη συναγερμού στο Νοσοκομείο Λαμίας για το πρώτο ύποπτο κρούσμα που μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, οι υπεύθυνοι ενημερώθηκαν για ακόμη ένα ύποπτο περιστατικό που πρέπει να εξεταστεί, εάν πρόκειται για κρούσμα κορωνοϊού.

Ο λόγος για έναν 12χρονο μαθητή από τη βόρεια Εύβοια, που είχε ταξιδέψει και αυτός στην Ουγγαρία, όπου όμως ήρθαν σε επαφή και με άλλα παιδιά από σχολείο της Ιταλίας και συγκεκριμένα από την Μπολόνια.

Το παιδί φέρεται να έχει τα συμπτώματα της γρίπης και οι γονείς αρχικά πήγαν στο ΚΥ Υγείας της Ιστιαίας, όπου οι γιατροί συνέστησαν να εισαχθεί στην ειδική πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς της 5ης ΥΠΕ στη Στερεά, για τον κορωνοϊό.

Ιατρικές πηγές λένε ότι το πιθανότερο είναι να μην συμβαίνει τίποτα και όπως στην περίπτωση του μαθητή από τα Καμένα Βούρλα να πρόκειται για μια απλή γρίπη και όχι για τον covid -19, ωστόσο αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Πηγή lamiareport.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *