Δεύτερος στον κόσμο ο Σαμαρτσίδης των Καλών Δένδρων


Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου των Καλών Δένδρων Χρήστος Σαμαρτσίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην Κροατία.

 

 

Ο Σερραίος πρωταθλητής πήρε μέρος στη διοργάνωση ως μέλος της Εθνικής η οποία επέστρεψε από την Κροατία με τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό από την Κατερίνα Πιτσιάβα και τρία ασημένια (Σαμαρτσίδης, Κουλουχίδης, Καργιωτάκης).

Καλοκαίρι «γεμάτο» μετάλλια

Με το ασημένιο μετάλλιο του Χρήστου Σαμαρτσίδη ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο ένα καλοκαίρι διακρίσεων για τους αθλητές του παλαιστικού συλλόγου των Καλών Δένδρων.Εκτός από το ασημένιο του Σαμαρτσίδη στο Παγκόσμιο της Κροατίας, στην τροπαιοθήκη του συλλόγου μπήκαν και τα δύο των αθλητών που πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας, με το ασημένιο του Γρηγόρη Κριαρίδη και το χάλκινο του Νίκου Αρουζμανίδη.

Χρ. Γάτσιος: «Αθλητές από… μέταλλο»

Τις συνεχόμενες επιτυχίες των αθλητών του σχολίασε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής και «ψυχή» του παλαιστικού συλλόγου των Καλών Δένδρων Χρήστος Γάτσιος: «Αυτοί οι αθλητές είναι από… μέταλλο. Είναι παιδιά που έχουν ταλέντο και δουλεύουν σκληρά για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα». Οι πρωταθλητές των μεταλλίων όμως αναγκάζονται πολλές φορές να πληρώνουν οι ίδιοι τις μετακινήσεις τους στις χώρες που γίνονται οι αγώνες όπως έκανε και ο Χρήστος Σαμαρτσίδης που ταξίδεψε με δικά του χρήματα στην Κροατία.

Ετοιμάζονται για Κατάρ

Οι αθλητές των Καλών Δένδρων, Γρηγόρης Κριαρίδης και Νίκος Αρουζμανίδης ετοιμάζονται να ταξίδεψουν τον Οκτώβριο στο Κατάρ όπου θα γίνει το επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο.

Πηγή ert.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *