Δήμαρχος Αβδήρων : Φήμες τα περί μόλυνσης νερών στις παραλίες (video)

Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα αρνητικά μηνύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαρτυρίες λουόμενων που παραπονούνταν για την άσχημη εικόνα του νερού στις παραλίες της περιοχής μας

 

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

 

ενώ ακούστηκαν και φήμες περί μόλυνσης μετά και τα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε πριν δυο εβδομάδες στην Χρυσούπολη. Πάντως ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης καθησυχάζει τους πολίτες βασιζόμενος στις τελευταίες δειγματοληψίες που έδειξαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό των παραλιών.

 

 


 

 

 

Πολλά ακούστηκαν , πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που διαμαρτύρονταν για την εικόνα του νερού σε πολλές παραλίες του Νομού ειδικά μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε πριν δυο εβδομάδες στην Χρυσούπολη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων πήγαν στην θάλασσα αμέσως μετά την επέλαση της Νεφέλης, διαμαρτύρονταν ότι τα νερά είχαν κίτρινο χρώμα, επέπλεε μία περίεργη ωχρή μάζα και η μυρωδιά στην περιοχή δεν ήταν θαλασσινή και ευχάριστη αλλά αντίθετα ιδιαίτερα ενοχλητική. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν και φήμες για ρύπανση από άγνωστη αιτία στην περιοχή των παραλιών μας και μολυσμένα νερά. Ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης ερωτώμενος για το θέμα καθησυχάζει τους πολίτες της περιοχής ότι οι θάλασσες μετά και τις ανάλογες δειγματοληψίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι κατάλληλες για κολύμπι και δεν υφίστανται οι φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

 

 

Και να σημειώσουμε τέλος ότι όσο καθαρότερο είναι ένα θαλάσσιο περιβάλλον τόσο μεγαλύτερη ποικιλομορφία έχει στις μορφές ζωής που απαντούν σε αυτό. Οπότε μια ακτή στην οποία βλέπετε διάφορα είδη ψαριών, κοχυλιών, φυκιών, θαλασσίων ανεμώνων είναι σαφέστατα καθαρότερη από μια άλλη που έχει ελάχιστα είδη.

 

 

 

[kanali6.gr]

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *