“Ευχαριστούμε το Επιλογές και την Ελένη Μωραϊτη” Επαναπροσλαμβάνονται οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου Σερρών(video)Επέστρεψε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των καθαριστριών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Σήμερα το πρωί οι μέχρι πρότινος απορριπτέες καθαρίστριες επαναπροσλαβάνονται μετά από απόφαση του ΑΣΕΠ.

 

 

Το θέμα το είχε αναδείξει το Επιλογές στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι με την Ελένη Μωραϊτη στις 29 Δεκεμβρίου -Δείτε το

 

Η γνωστή δημοσιογράφος του Επιλογές αφιέρωσε αρκετές ώρες από την εκπομπή της για το θέμα αυτό


 

 

 

 

 

 

  Καθάριζε το Νοσοκομείο…πτηνοτροφική μονάδα -Δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των εργαζόμενων 

 

Με συγκίνηση οι εργαζόμενες ευχαρίστησαν τον δικηγόρο τους, το Επιλογές και την δημοσιογράφο Ελένη Μωραϊτη 

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου Σερρών  διαπίστωσαν ότι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην καθαριότητα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος δε λογίζονταν ως καθαρίστριες αλλά ως υπάλληλοι πτηνοτροφικής μονάδας.

 

 

 

 

Έτσι απορρίφτηκαν στην τελευταία διαδικασία πρόσληψης προσωπικού καθαριότητα για το νοσοκομείο λόγω έλλειψης προϋπηρεσίας. Τότε ήταν που ξεκίνησε ο Γολγοθάς τους για να αποδείξουν ότι οι ίδιες φρόντιζαν για την καθαριότητα του Ιδρύματος και όχι για την καθαριότητα πτηνών.

 

Μετά από πολλούς μήνες και με σκληρό αγώνα στον παραλογισμό του συστήματος μόλις σήμερα έλαβαν έγγραφο από τον ΑΣΕΠ που τις δικαίωνε κάπου τους δίνει δικαίωμα στη εργασία που τόσο είχαν ανάγκη.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *