- Διαφήμιση -

Δήμαρχος Σερρών: Στα δύσκολα Καραμανλής…

Δήμαρχος Σερρών: Στα δύσκολα Καραμανλής...

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη μετά την υπογραφή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα της ολοκληρωμένης πρότασης του Δήμου Σερρών ύψους 20.770.000 ευρώ για την αντικατάσταση υδρομετρητών, την ολοκλήρωση Υποδομών ύδρευσης της πόλης των Σερρών καθώς και την ενιαία διαχείριση στις Τ.Κ. Σκουτάρεως, Αγ. Ελένης Πεπονιάς και Κωνσταντινάτου.

“Στα δύσκολα Καραμανλής…Πως να μην είσαι ευτυχισμένος όταν υπογράφηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα η έγκριση της ολοκληρωμένης πρότασης του Δήμου Σερρών και της ΔΕΥΑΣ ύψους 20.770.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ) για την αντικατάσταση υδρομετρητών, την ολοκλήρωση Υποδομών ύδρευσης της πόλης των Σερρών καθώς και την ενιαία διαχείριση στις Τ.Κ. Σκουτάρεως, Αγ. Ελένης Πεπονιάς και Κωνσταντινάτου.
Ένα εμβληματικό έργο που χωρίς την αμέριστη βοήθεια, συμπαράσταση και διαρκές ενδιαφέρον του Σερραίου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή καθώς και την θέληση , βούληση και επιμονή του Αν. Υπουργού κ. Στέλιου Πέτσα, δεν θα προχωρούσε!
Πως να μην είμαι υπερήφανος όταν στο Δήμο μας έχουμε τέτοιους συμμάχους!!
Κώστα Καραμανλή και Στέλιο Πέτσα σας ευχαριστούμε!!”

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version