Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τον ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του
 
 
Τον δικό του απολογισμό για τον έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αυξήθηκαν οι επενδύσεις και δημιουργήθηκε νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τους επόμενους μήνες, με τις αποφάσεις που προώθησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον τελευταίο χρόνο και τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του έκανε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την ακόλουθη δήλωση:

 
«Βασικός κανόνας της δημοκρατίας είναι η λογοδοσία. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου, θέλουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό πώς αξιοποιήσαμε την εμπιστοσύνη του αυτό τον πρώτο χρόνο που βρεθήκαμε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Πιστεύω ότι εγώ, οι υφυπουργοί, οι Γενικοί Γραμματείς αλλά και όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Ξεμπλοκάραμε μεγάλες επενδύσεις που ήταν «κολλημένες» για πολλά χρόνια, θεσπίσαμε νόμους που διευκόλυναν την αγορά και ανέβασαν την Ελλάδα στον διεθνή πίνακα κατάταξης ανταγωνιστικότητας, αυξήσαμε τις επενδύσεις στη χώρα, δημιουργήσαμε νέο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα το βρούμε μπροστά μας και θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς τους επόμενους μήνες, σώσαμε χιλιάδες θέσεις εργασίας διασώζοντας εταιρείες με τη δική μας παρέμβαση που ήταν έτοιμες να κλείσουν και γενικά, δεν αφήσαμε καμία μέρα να περάσει χωρίς να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.
Τον επόμενο χρόνο θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη».

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.