Το κελί του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κασσαβέτειας ήταν ουσιαστικά ένα αγροτόσπιτο στο οποίο ζούσε μόνος με ένα καλό επίπεδο ανέσεων.
 

Μετά την πολιτική θύελλα για την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος βρίσκεται εδώ και 17 ημέρες σε απεργία πείνας, χθες ξέσπασε και νομική θύελλα μετά την επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στο σπίτι δικαστικού στη Θεσσαλονίκη, όπως έχει γράψει το dikastiko.gr, με την ΕνΔΕ αλλά και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος να εκδίδουν ανακοινώσεις καταδίκης σε οξύ ύφος.

Την ίδια ώρα ηχηρή είναι η παρέμβαση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, η οποία σε άρθρο αποσαφηνίζει σε κάθε τόνο πως “προφανώς και ο Δημήτρης Κουφοντίνας ως κατάδικος δεν μπορεί να μεταχθεί σε φυλακή υποδίκων. Αυτό είναι ξεκάθαρο”.

Σήμερα το dikastiko.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το κελί που έμενε ο Δημήτρης Κουφοντίνας στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας στο Βόλο. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα αγροτόσπιτο, όπου ο αρχιεκτελεστής της 17Ν ζούσε μόνος του, με ένα καλό επίπεδο ανέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ: