Δημήτρης Νότας: “Θα είμαστε οι νικητές και αυτή την Κυριακή στην κάλπη”

Δήμαρχος Εμμ. Παππά ο Δημήτρης Νότας

Δημήτρης Νότας και Βαγγέλης Δεδούσης την ερχόμενη Κυριακή θα ζητήσουν την εμπιστοσύνη των δημοτών τους καθώς πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Ο κος Νότας μιλώντας στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου λέγοντας πως αυτό το διάστημα η παράταξη του έκανε έναν προεκλογικό αγώνα έντιμο, καθαρό και τίμιο.

 

 

 

 

 

«Στον συνδυασμό μας δόθηκε ένα υψηλό ποσοστό από την τοπική κοινωνία του δήμου Εμμανουήλ Παππά για να μπορέσουμε να πάμε στην δεύτερη Κυριακή. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλάι σ αυτήν τη χρονική περίοδο του προεκλογικού αγώνα. Δώσαμε έναν αγώνα για έντιμο καθαρό τίμιο και νομίζω ότι αυτό τον αγώνα τον επιβράβευσαν οι συνδημότες μας στο δήμο Εμμανουήλ Παππά με ένα υψηλό ποσοστό καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντί μας τρεις δυνατούς συνδυασμούς που αποτελούνταν από ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με βαθιά εμπειρία» ανέφερε ο κος Νότας.

«Το διακύβευμα είναι το εξής ένα θα ψηφίσουμε τον Δημήτρη Νότα ή τον Βαγγέλη Δεδούση; Θα ψηφίσουν το νέο ή το παλιό;» σημείωσε ο κος Νότας και κατέληξε ότι συνδημότες του έχουν άποψη και θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις. «Νομίζω ότι θα είμαστε οι νικητές και αυτή την Κυριακή στην κάλπη»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version