Δήμος Εμμ. Παππά: Κατέθεσε ο Δημήτρης Νότας τον συνδυασμό “Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Μας”(video)

Κατέθεσε ο Δημήτρης Νότας τον συνδυασμό "Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Μας"

Με τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, κατέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαϊου στο Πρωτοδικείο Σερρών το συνδυασμό “Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Μας” ο νυν δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Νότας.

 

 

 

Το ψηφοδέλτιο του κου Νότα αποτελείται από 41 άτομα, 18 γυναίκες και 23 άνδρες.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το ρεπορτάζ του Επιλογές

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο και εκπρόσωπο του συνδυασμού Γιώτα Αλεξανδροπούλου “Ο συνδυασμός “Μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Μας” είναι ένας συνδυασμός ισορροπημένος. Υπάρχουν εκπρόσωποι απ’ όλες τις τοπικές κοινότητες. Οι υποψήφιοι μας είναι άτομα καταξιωμένα έχουμε πολλές επαγγελματικές ομάδες από όλες τις ηλικίες. Υπάρχει δυναμική παρουσία των γυναικών, οι γυναίκες από το κατώτατο όριο που θέτει ο νόμος τα 16 άτομα, εμείς έχουμε 18 άτομα και μάλιστα πρόκειται για γυναίκες δυναμικές με ενεργή παρουσία στη τοπική κοινωνία. Δεν πρόκειται για γυναίκες που απλά συλλέξαμε τις ταυτότητες για να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιό μας. Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από 41 άτομα το ανώτατο όριο για να έχουμε ολοκληρωμένο συνδυασμό. Έχουμε 23 άτομα στην εκλογική περιφέρεια του Εμμανουήλ Παππά και 18 άτομα στην εκλογική περιφέρεια του Στρυμόνα. Πιστεύουμε ότι είναι συνδυασμός της νίκης για τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά” κατέληξε η εκπρόσωπος του κου Νότα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version