Δήμος Νέας Ζίχνης, Γιώργος Ντώνες: Τιμούμε τους αντιπάλους μας, για να είμαστε σε θέση να ζητάμε το ίδιο και εμείς


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του συνδυασμού «Αγωνιστική Κίνηση» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ν.Ζίχνης τον Γιώργο Ντώνε.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά μέλη του συνδυασμού, έγινε διαλογική συζήτηση και διαμορφώθηκαν από κοινού οι αποφάσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν.

 

Ο Γιώργος Ντώνες ανέλυσε τους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η προσπάθεια του συνδυασμού. Πρώτος είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού, που θα πλαισιώσει την εκλογική προσπάθεια και θα διαχειριστεί μετεκλογικά τις τύχες του Δήμου Ν.Ζίχνης. Δεύτερος είναι οι θέσεις του συνδυασμού για τον εν λόγω Δήμο που διαμορφώνουν το πλήρες πρόγραμμα. «Με αυτά τα εργαλεία διαμορφώνουμε συγκεκριμένους και παρακολουθήσιμους στόχους» τόνισε ο κ.Ντώνες.

 Ως τρίπτυχο του σχεδιασμού του συνδυασμού τέθηκε ένα σύνολο κεντρικών έργων – στόχων, η βελτίωση της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση του δημότη.

 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ντώνες έθεσε το ηθικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική αλλά και μετεκλογική πορεία της «Αγωνιστικής Κίνησης». «Πολλά αγκάθια φυτρώνουν κατά την προεκλογική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας από όλους να μη συμμετάσχουν σε αναπαραγωγή μη διασταυρωμένων φημών, που ενδεχομένως προσβάλλουν πρόσωπα, να μην εμπλέκονται σε απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια σε συζητήσεις και στο διαδίκτυο και να κρίνουν τις θέσεις κι όχι τα πρόσωπα. «Τιμούμε τους αντιπάλους μας, για να είμαστε σε θέση να ζητάμε το ίδιο και εμείς από αυτούς» κατέληξε ο κ.Ντώνες.

 

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος υπενθύμισε το κάλεσμα του συνδυασμού προς όλους, προς τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Παρακινούμαι κυρίως τους νέους να ασχοληθούν με τις ερχόμενες εκλογές. Καλύτερες επιλογές για τους ψηφοφόρους σημαίνουν καλύτερη μοίρα για τον τόπο μας. Αν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Ζίχνης είναι φορείς διαφορετικών αντιλήψεων και νοοτροπίας, θα είναι ένα πρώτο βήμα για ένα Συμβούλιο πολιτισμένο και συνεργατικό», υποστήριξε ο κ.Ντώνες.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *