Δήμος Σερρών: Συνάντηση ενημέρωσης για τη νόσο COVID-19Το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγειονομική προστασία και την υγεία των εργαζομένων, των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση της κοινωνίας,

διοργάνωσε συνάντηση των Διευθυντών όλων των τμημάτων του Δήμου Σερρών και των προϊσταμένων αυτοτελών γραφείων, με τον γιατρό Εργασίας κ.Χρήστο Μπαμπαλή και τον τεχνικό ασφαλείας κ. Κωνσταντίνο Μανωλάκη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Σερρών παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Τασούλης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού κ. Σωτηρία Πάνου – Αναστασιάδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες και συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ , της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Π.Ο.Υ σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τη νόσο COVID-19, στους χώρους εργασίας. Στο τέλος καθορίστηκαν στρατηγικές για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών.

 


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *