Η 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» επιστρέφει και ο Δήμος Σιντικής δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός. Έτσι, μετά τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την πρώτη covid free έκθεση στην Ευρώπη, ο Δήμος Σιντικής δηλώνει «παρών» και στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση, την 36η “PHILOXENIA», προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το πλούσιο τουριστικό του προϊόν.

Ο Δήμος Σιντικής συμμετέχει για ακόμη μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με δικό του περίπτερο, με απώτερο σκοπό την τουριστική προβολή και προώθηση του Δήμου και κατ’ επέκταση την προσέλκυση επισκεπτών

Η «PHILOXENIA» ανοίγει τις πύλες της στις 12 Νοεμβρίου και έως τις 14 του ίδιου μήνα το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών.

Φέτος, λόγω της πανδημικής κρίσης, η Διεθνής Τουριστική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19, για αυτό και εκθέτες και επισκέπτες θα πρέπει να είναι κάτοχοι του Green Pass, δηλαδή να έχουν είτε βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης, είτε ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης ή ανάρρωσης covid-19.


 Όσον αφορά του μη εμβολιασμένους εκθέτες – εργαζόμενους υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο Rapid test ή PCR. Συγκεκριμένα, για την είσοδό τους στην 36η PHILOXENIA από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου υποβάλλονται σε έλεγχο την Πέμπτη 11/11 ή εντός 48 ωρών πριν την έλευσή τους στο εκθεσιακό κέντρο, με ταυτόχρονη υποχρέωση επίδειξης της βεβαίωσης του αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 54