Δήμος Βισαλτίας: Μαθητές θα στολίσουν τα έλατα στις πλατείες

Δήμος Βισαλτίας: Μαθητές θα στολίσουν τα έλατα στις πλατείες

Με γιορτινή διάθεση μαθητές των νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων στην έδρα της κάθε Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Βισαλτίας  θα στολίσουν, το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021, τα έλατα που θα στηθούν στις κεντρικές πλατείες. «Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!». Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Βισαλτίας και σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΠΠΠΑ.

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα όμορφη ιδέα που θα υλοποιήσουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη Νιγρίτα, τη Μαυροθάλασσα, το Σιτοχώρι και το Δημητρίτσι, η κάθε πλατεία θα αποκτήσει έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολισμό. 

Το κάθε σχολείο του Δήμου Βισαλτίας θα έχει πλέον, το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια που θα φτιάξουν οι ίδιοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους και τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του δήμου μας, τις Άγιες μέρες που έρχονται θα καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους!

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version