Δήμος Βισαλτίας: Με την Κατερίνα Περιστέρη συναντήθηκε ο Θανάσης Μασλαρινός

Σέρρες: Με την Κατερίνα Περιστέρη συναντήθηκε ο Θανάσης Μασλαρινός

Ενημερωτική συνάντηση με την αρχαιολόγο και υπεύθυνη της ανασκαφής του λόφου Καστά, Κατερίνα Περιστέρη, είχαν το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και μέλη του συνδυασμού “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ “.

 

 

Η κα Περιστέρη, η οποία είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ” του Απόστολου Τζιτζικώστα ενημέρωσε τον κ. Μασλαρινό και τους υποψήφιους συμβούλους, που ήταν παρόντες στην συνάντηση, τόσο για την ανασκαφή στο λόφο Καστά και την πορεία του έργου, όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής κάτι που αγγίζει και τον όμορο Δήμο Βισαλτίας.

 

 

 

 

 

 

Ακόμη η κα Περιστέρη έκανε μια πλήρη ενημέρωση για τα αρχαία της Τερπνής και όλης της επαρχίας Βισαλτίας και τόνισε πόσο σημαντική είναι η ανάδειξή τους.

Ικανοποιημένοι από την συνάντηση και την ενημέρωση οι παρόντες υποψήφιοι σύμβουλοι ευχαρίστησαν την κα Περιστέρη και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις περιφερειακές εκλογές αλλά και στην ολοκλήρωση του αρχαιολογικού της έργου.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version