Δημοτικές εκλογές 2019: Σε δεύτερο γύρο οδηγούνται οι δήμοι Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης

Δημοτικές εκλογές 2019: Σε δεύτερο γύρο οδηγούνται οι δήμοι Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης

Στην εκλογική μάχη της δεύτερης Κυριακής περνούν οι δήμαρχοι στις πρωτεύουσες των νομών Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.

 

 

Πιο συγκεκριμένα…

 

 

 

 

 

 

Στην Καβάλα, η νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια Δήμητρα Τσανάκα, προερχόμενη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνει ποσοστό 28,99%, με ποσοστό ενσωμάτωσης στο 73,5% των εκλογικών τμημάτων. Απέναντί της, θα έχει τον Θόδωρο Μουριάδη, που λαμβάνει ποσοστό 21,89% και καταφέρνει για λίγους ψήφους να αφήνει πίσω τον στην τρίτη θέση τον Μάκη Παπαδόπουλο με 20,82%.

Στην Ξάνθη, ο νυν δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και εκ νέου υποψήφιος λαμβάνει ποσοστό 23,45% με καταμετρημένες τις ψήφους στο 84,16% των εκλογικών τμημάτων, ενώ στη δεύτερη θέση και με πολύ μικρή διαφορά βρίσκεται ο Μανώλης Τσέπελης με ποσοστό 23,4%. Τους δυο υποψήφιους, προερχόμενους από τον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί στην τρίτη θέση βρίσκεται ο πρώην διευθυντής περιφερειακής εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος, με ποσοστό 20,42%.

Στη Δράμα ο νυν δήμαρχος, Χριστόδουλος Μαμσάκος, και εκ νέου υποψήφιος, προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 32,53% με το 91,74% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί. Απέναντί του, τη δεύτερη Κυριακή, θα έχει είτε τον Κυριάκο Χαρακίδη είτε τον Αλέξανδρο Τσιαμπούσης που το ποσοστό τους βρίσκεται πολύ κοντά. Πάντως, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον δεύτερο γύρο θα είναι ο κ. Τσιαμπούσης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version