ΔΙΠΑΕ Σερρών: “Σε άλλο κόσμο οι κοσμήτορες”; Με λεκάνες στα γραφεία τους που στάζουν οι καθηγητές, λέει ο Σπ. Μάμαλης- video

Με απευθείας  αναθέσεις σε εταιρεία φύλαξης  για να διενεργούν  τους ελέγχους πιστοποιητικών των φοιτητών  και συνεργεία καθαρισμού, προχωρά το Διεθνές Πανεπιστήμιο μετά την συνεδρίαση της Διοικούσας επιτροπής.

Την Δευτέρα αναμένεται η έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού έτους  και οι αρμόδιοι προσπαθούν να βρουν μια λύση στα προβλήματα  που ταλανίζουν το ίδρυμα έστω και στο και 5.

Το παράδοξο είναι ότι  παρόλη την καθυστέρηση, την ανετοιμότητα των ιδρυμάτων να λειτουργήσουν με ασφάλεια και μετά τις δύο απανωτές αναβολές που ανακοινώθηκαν για την λειτουργία των Πανεπιστημίων υπήρξαν Κοσμήτορες  και Αντιπρόεδροι οι οποίοι επαίνεσαν τον Αντιπρόεδρο οικονομικών. Γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής Σπύρου Μάμαλη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΜΕ ΛΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Τα γραφεία των καθηγητών στάζουν μετά τις βροχοπτώσεις και είναι με λεκάνες. Ενώ και ο αριθμός των καθαριστριών ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ και η καθαριότητα θα κινηθεί στα απολύτως απαραίτητα με αποτέλεσμα η πρόταση να καταψηφιστεί. Αξίζει  βέβαια να αναφερθεί ότι το προσωπικό της καθαριότητας θα λειτουργήσει αρχικά με σύμβαση 2 μηνών καθώς τρέχει η διαδικασία του ΑΣΕΟ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version