ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Παιδική θεατρική παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό(video)Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με πολύ αγάπη και διάθεση για προσφορά, στα πλαίσια των ευρύτερων εκδηλώσεων για την Πολιτεία των Ευχών, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Υγείας και Πολιτισμού

 

σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και τους δραστήριους εθελοντές του, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα τρόφιμα γίνεται για την Κοινωνική κουζίνα του Δήμου Σερρών, το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτης και τους ανθρώπους που τις μέρες αυτές τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπραξης αγάπης στήθηκε και θα παρουσιαστεί μια υπέροχη παράσταση για παιδιά με μαύρο θέατρο από τον Κυριάκο Θεοδωρίδη, εμπνευσμένη από το γνωστό παιδικό παραμύθι «Το δέντρο που έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν που τόσο έχει αγαπηθεί από παιδιά και γονείς.

Το ΔΗΠΕΘΕ στηρίζει και συνεργάζεται άριστα με την αντιδημαρχία κοινωνικής μέριμνας. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν το παραμύθι θα ακούσουν παραμύθια από τη μουσταρδέλα και τη σοκοκό ενώ θα παρακολουθήσουν και μία χορευτική παράσταση την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στα ΑΣΤΕΡΙΑ.

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ Σερρών πάντως με όλο το προσωπικό στηρίζει και φέτος και με εθελοντές όλες τις δράσεις του δήμου αλλά και την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *