ΕΑΑΣ Παράρτημα Σερρών: Εκλέχθηκε νέο Τοπικό ΣυβούλιοΣας γνωρίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Κεντρικής Ενώσεως Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) στη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου εξέτασε τις υποψηφιότητες μελών

 

και αφού αξιολόγησε και εκτίμησε το πρωτοφανές παραχθεν έργο, με συντριπτική πλειοψηφία, εξέλεξε το νέο Τοπικό Συμβούλιο (ΤΣ) του Παραρτήματος Σερρών, το οποίο απαρτίζεται από τους κάτωθι:

  • Υπαστυνόμος Β ε.α. Στρίκος Θεόδωρος, ως Πρόεδρος και πάλι.

  • Αντισυνταγματαρχης ε.α. Καδεμόγλου Αλέξανδρος, ως Αντιπρόεδρος και πάλι.

  • Υπτγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α Λαζαρίδης Δημοσθένης ως νέο Μέλος

  • Τχης ε.α. Καραγιαννίδης Ελευθέριος επίσης ως νέο Μέλος!! και ο

  • Λγος ε.α. Δαλγκίτσης Αθανάσιος ως Μέλος και πάλι!!

Στο έκτακτο συμβούλιο που επακολούθησε, μετά από εισήγηση του Προέδρου και του Ταμία (Δαλγκίτση) απεφασίσθει ομόφωνα και απεστάλη προς έγκριση στην κεντρική ΕΑΑΣ όπως ο Λγος εα Θεοχαρίδης Βάιος παραμείνει ως επίτιμο μέλος του Παραρτήματος, λόγω της πολυετούς, υποδειγματικής, πολύτιμης, ηθικής και ανιδιοτελούς, προσφοράς του στο παράρτημα, ως ισότιμο μέλος του!!!

Ευχαριστούμε θερμά το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρόσωπα μας, εκτιμώντας και αξιολογώντας το έργο μας, την ευχαριστούμε ιδιαίτερα, από τα βάθη της καρδιάς μας και ιδιαιτέρως τον Αξιότιμο κ. Πρόεδρο, ήταν απερίγραπτη η τιμή και η εμπιστοσύνη, η αναγνώριση της προσφοράς μας!!
Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον Σερραίο απόστρατο και ότι θα μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους της ΕΑΑΣ. Επί 24ωρου βάσεως θα συνεχίσουμε να είμαστε  δίπλα στα μέλη μας και για θέματα της αρμοδιότητος μας αλλά και για θέματα μη προβλεπόμενα από τα καθήκοντα μας, εξαντλώντας όλες τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις μας!!


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *