Σε επιφυλακή βρίσκεται η Π..Ε Σερρών και όλοι οι δήμοι για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Η «Σοφία» έφτασε στην Ελλάδα και μαζί της έφερε χιόνια, δριμύ ψύχος και πτώση της θερμοκρασίας.

 

Το κύμα παγετού που φέρνει η Σοφία επηρέασε ορεινές περιοχές του Δήμου Σιντικής και του Δήμου Σερρών καθώς χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στο Αχλαδοχώρι, Καρυδοχώρι, Άγκιστρο, Άνω Πορόια και Βροντού από χθες ενώ σήμερα χιονίζει στο σύνολο του νομού .Στις παραπάνω περιοχές από το νωρίς πρωί το τα εκχιονιστικά μηχανήματα έπιασαν δουλειά.

 

«Στο μέτρο του δυνατού ο δήμος Σερρών είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το κύμα κακοκαιρίας» αναφέρει με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, ο οποίος σημείωσε πως τις προηγούμενες ημέρες έχει γίνει και η διανομή αλατιού στις τοπικές κοινότητες του δήμου

 

Σύμφωνα, με τον κο Γκότση στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών από χαμηλές θερμοκρασίες-ψύχος, ο Δήμος Σερρών θα φιλοξενεί τους πολίτες στους εξής θερμαινόμενους χώρους: Α και Β ΚΑΠΗ, ΔΕΥΑΣ (Αμφιθέατρο) καθώς και στα Δημοτικά και Κοινοτικά Καταστήματα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων αντίστοιχα.


 

 

 

 

 

 

 

Views: 18