Έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

Πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο η τελετή παράδοσης παραλαβής στην Υφυπουργό Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας και Θράκης κα Ελευθερία Χατζηγεωργίου από την απερχόμενη Υφυπουργό  κα Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η απερχόμενη υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του ΥΜΑΘ στη διάδοχό της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

 

Στην ομιλία της  η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο έργο του ΥΜΑΘ, σημειώνοντας πως έγινε επένδυση στις συνεργασίες και στην ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των φορέων. 

 

Αναφερόμενη στην Συμφωνία των Πρεσπών είπε πως η Μακεδονία και η Θράκη είναι πλέον είναι πλέον πύλη Ειρήνης και πόλος ανάπτυξης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μιλώντας για την διάδοχο της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου έκανε λόγο για μια νέα μαχητική γυναίκα, μια αποτελεσματική γυναίκα, μια αγωνίστρια.

 

 

Από την πλευρά της, η νέα ΥΠΑΘ χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ενώ μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για μια «συμφωνία πρότυπο».

«Η συμφωνία των  Πρεσπών κινητοποίησε ευαισθησίες και φόβους. Στο μέλλον θα αποδείξει ότι αναβαθμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας»,σημείωσε.

Πηγή: thestival.gr

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *