Εγκαταλείπουν το καράβι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων(video)



Την παραίτησή του εγγράφως και αυτοπροσώπως κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στον Δήμαρχο Σερρών ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Γιώργος Καδής.

 

Μιλώντας στην Ελένη Μωραΐτη ο κος Καδής εξήγησε το λόγους της παραίτησής τους λέγοντας πως αφού δε θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αραμπατζή θεώρησε σκόπιμο σήμερα να αποχωρήσει από τον συνδυασμό.

 

Ερωτηθείς, για το αν θα ασχοληθεί με τα κοινά στο μέλλον, ο κος Καδής δε απέκλεισε τίποτα τονίζοντας ότι για την ώρα δεν θα είναι υποψήφιος.

 


Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα ο Πέτρος Αγγελίδης τόνισε πως αυτός που φεύγει ένα-δύο-τρεις μήνες πριν τις εκλογές χωρίς να προβάλει κάποιο επιχείρημα είναι εκτεθειμένος και καταδικασμένος να τον καταψηφίσει ο σερραϊκός λαός. Ο ίδιος σε συνέχεια των δηλώσεών του ζήτησε απ όλους λίγη αξιοπρέπεια και λίγη παλικαριά

 

Την ίδια ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος με τον Θεόδωρο Αραμπατζή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτρης Μερετούδης, ο οποίος ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφος για το τι θα πράξει.

 

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο δήμο Σερρών τοποθετήθηκε και ο Υποψήφιος Δημαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *