Εκλογές 2019: Με τα εγγόνια της ψήφισε στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη

«Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία» ανέφερε

Στο εκλογικό τμήμα που ψήφιζε και ο πατέρας της, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για τς εθνικές εκλογές η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψήφισε στα Χανιά, το ίδιο στο οποίο ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα και ο πατέρας της, στο 9ο δημοτικό σχολείο στη Χαλέπα.

Όπως δήλωσε για τις βουλευτικές εκλογές: «Είναι μια μεγάλη μέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα που αξίζουμε, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης και ευημερίας. Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους από αύριο γιατί αρχίζει μια δύσκολη αλλά ανοδική πορεία».

Η κ. Μπακογιάννη δεν ψήφισε μόνη της αλλά… συνοδευόμενη από τα εγγόνια της που μπήκαν μαζί της στο παραβάν και έριξαν μαζί της την ψήφο στην κάλπη.Η στιχομυθία μάλιστα μεταξύ της ίδιας και των εγγονιών της πριν μπει στο παραβάν την ώρα που κρατούσε το ψηφοδέλτιο στα χέρια, προκάλεσε το χαμόγελο πολλών.

Η ίδια έδειξε το ψηφοδέλτιο στα παιδιά και τα ρώτησε:

«Ποιον θες να ψηφίσω από εδώ;»

Τα παιδιά κοιτώντας και διαβάζοντας τα ονόματα της έδειξαν το δικό της όνομα στο ψηφοδέλτιο με την ίδια να τα επιβραβεύει και το ένα να χαίρεται φωνάζοντας «το βρήκα!».

Την παράσταση έκλεψε το μικρότερο εγγόνι που μόλις είδε τον ενθουσιασμό άρχισε να ρωτάει με απορία «ποιον βρήκε;» και εκείνη έσκυψε και του είπε «είναι μυστικό θα σου πω μετά».

 

πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *