Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης, «μάχη για τη 2η θέση» στο 62,54% των τμημάτων

Προβάδισμα στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής αποκτά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο Νίκος Ανδρουλάκης. “Θρίλερ” με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι οποίοι δίνουν “μάχη” στήθος με στήθος.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 40%, ενώ Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος “μάχονται” για τη δεύτερη θέση, με τον πρώτο να βρίσκεται μπροστά κατά 2 περίπου μονάδες. Έπονται Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος.

“Ακόμα είμαστε στην αρχή της καταμέτρησης” λένε συνεργάτες στο αρχηγείο του Γιώργου Παπανδρέου, το επιτελείο του οποίου εκτίμησε νωρίτερα ότι θα κερδίσει την πρωτιά.

Η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, ενώ οι υποψήφιοι βρίσκονται στα επιτελεία τους και ετοιμάζουν τις δηλώσεις τους, οι οποίες αναμένονται μετά την πρώτη σαφή εικόνα των αποτελεσμάτων.

62,54% ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 39,04%

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 26,74%

ΛΟΒΕΡΔΟΣ 24,69%

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ 2,59%

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ 3,33%

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ 3,62%

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version