Δυναμικό παρών των Σερραϊκών Δήμων στο περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει στους επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης το stand του δήμο Νέας Ζίχνης που στεγάζεται στο περίπτερο 16 του Επιμελητηρίου Σερρών.

 

Όσοι το επισκέφτηκαν είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει ο τόπος, τα κρασιά της περιοχής, να ενημερωθούν για τις ομορφιές του δήμου αλλά και για τις πλούσιες δραστηριότητες που μπορεί κάθε επισκέπτης να πραγματοποιήσει. Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει και το «Σπήλαιο Αλιστράτης με πλήθος επισκεπτών να ζητούν πληροφορίες για το «θαύμα της Σερραϊκής φύσης».

elections

 

Δυναμικό παρών και φέτος δίνει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο δήμος Σιντικής με δικό του σταντ στο περίπτερο Επιμελητηρίου των Σερρών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής που αποτελούν ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Παρουσία στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε και ο δήμος Σερρών με επίκεντρο της παρουσίας του την πορεία της πόλης στο χρόνο την μεγάλη ιστορία της τα αξιοθέατά της και το μοναδικό στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια Αυτοκινητοδρόμιο. Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τις Σέρρες που εκτίθεται, αλλά και να λάβει πληροφορίες για τη επιτυχή λειτουργία του σερραϊκού Αυτοκινητοδρομίου. 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *