-Διαφήμιση-

Έκτακτη σύσκεψη των πρυτάνεων την Τετάρτη για την είσοδο των φοιτητών στα Πανεπιστήμια -video

Έκτακτη σύσκεψη των πρυτάνεων την Τετάρτη για την είσοδο των φοιτητών στα Πανεπιστήμια -video

Με το άνοιγμα των Πανεπιστημίων  να  είναι προ των πυλών και χιλιάδες φοιτητές να ετοιμάζονται να μεταβούν στον τόπο σπουδών τους  ανησυχία επικρατεί για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται  τα μαθήματα δια ζώσης.

Σύμφωνα με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ  κ. Σπύρο Μάμαλη ο οποίος μίλησε  στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ οι οδηγίες που έχουν έρθει  είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν για τον γενικό  πληθυσμό δηλαδή είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, με  rapid test ή με πιστοποιητικό νόσησης.

Ενώ σε δύο εβδομάδες τα ιδρύματα ανοίγουν, ακόμη δεν έχει προσληφθεί  το απαραίτητο προσωπικό για τον έλεγχο των φοιτητών. Για τον λόγο αυτό έχει οριστεί  έκτακτη σύσκεψη Πρυτάνεων την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου με σκοπό να προτείνουν  στην Υπουργό Παιδείας κάποια μαθήματα να γίνουν δια ζώσης και κάποια εξ αποστάσεως ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση  των σχολών μέχρι να γίνουν οι νέες προσλήψεις

Σύμφωνα με τον κ. Μάμαλη το ποσοστό των  εμβολιασμένων ή των φοιτητών που νόσησαν είναι αρκετά υψηλό.

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version