Την παραίτηση του από το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25 υπέβαλε ο δικηγόρος των Σερρών και πρώην υποψήφιος Γιάννης Γιαντσιος διευκρινίζοντας μέσω του Facebook ότι

 

«Ο Βαρουφάκης “χτίζει” Σταλινικό προσωπικό, οικογενειακό, φιλικό κόμμα». Ο ίδιος σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση: «Δεν εκλέγονται τα όργανα παρά διορίζονται!! Δεν μπορεί ένας νέος πολίτης, ένας άφθαρτος πολίτης να συμμετάσχει στο κόμμα, διότι γέμισε φράξιες και φατρίες. Κάθε καρυδιάς καρύδι, έρχεται στο κόμμα και κάνει την δική του ομάδα όποιος έχει περισσότερες γνωριμίες στο κόμμα στην Αθήνα διορίζεται και κομματάρχης στον νομό!! Η δημοκρατία πλήττετε και κανείς δεν νοιάζεται γι αυτό. Αντιστέκομαι, λέω ένα ΟΧΙ. Θα αγωνίζομαι για την Δημοκρατία. Καταθέτω παραίτηση!! Άι σιχτίρ με τα λαμόγια πια!!!» ανέφερε ο κύριος Γιάντσιος.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του, το ΜέΡΑ25 διαγράφει από τις τάξεις του τον κ. Γιάννη Γιάντσιο, κατηγορώντας τον για αντισυντροφική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στα μέλη της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Σερρών.
«Η συντροφική και πολιτισμένη συμπεριφορά με βάση τις δημοκρατικές αξίες είναι απαράβατες αρχές του ΜέΡΑ25. Ακολουθώντας τον Κώδικα Συντροφικής Συμπεριφοράς, εκτιμάμε ότι η απαξιωτική και αντισυντροφική συμπεριφορά του μέλους μας και υποψηφίου στο Νομό Σερρών Γιάννη Γιάντσιου απέναντι στα μέλη της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Σερρών, αλλά και η αυθαίρετη δημοσίευση στα ΜΜΕ πληροφοριών σχετικά με την προετοιμασία του Συνεδρίου με τρόπο δυσφημηστικό και ψευδή, συνιστά προφανή παραβίαση των αρχών του ΜέΡΑ25. Λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι η αντισυντροφική αυτή συμπεριφορά συνεχίζεται επί μακρόν, παρόλες τις προσπάθειες συνεννόησης που έγιναν από τα μέλη της ΠΣΕ και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, αποφασίζουμε την απομάκρυνση του Γιάννη Γιάντσιου από τις τάξεις του ΜέΡΑ25»

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 122