- Διαφήμιση -

Ελληνικά βραβεία μπίρας 2020: Η Μικροζυθοποιία Σερρών “σάρωσε” κατακτώντας 11 βραβεία!

Ελληνικά βραβεία μπίρας 2020: Η Μικροζυθοποιία Σερρών "σάρωσε" κατακτώντας 11 βραβεία!

Η έβδομη διαδοχική χρονιά διοργάνωσης των βραβείων ζύθου ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τα 7th BeerBartender Awards πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου στο Τhe HUB Events στα Πετράλωνα.

 

Στην ετήσια εκδήλωση βραβείων ζύθου που διοργανώνεται από την BeerBartender, απονεμήθηκαν τα βραβεία των Greek Beer Awards και των Consumers Awards.

 

Για δεύτερη χρονιά μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Greek Beer Awards ήταν η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος κατακτώντας 11 βραβεία. Η Happy Brewers Raspberry Kellerbier διακρίθηκε μάλιστα και ως η κορυφαία του τύπου της λαμβάνοντας το βραβείο της Top Lager.

 

 

Η Μικροζυθοποιία ΕΛΙΞΗ διακρίθηκε με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Pale Ale με την μπύρα Marea Double Malt, η οποία κατάφερε να αναδειχτεί και ως Top Ale. Σημαντικές και πολλές διακρίσεις έλαβε και η Μικροζυθοποιία Μυκόνου, ενώ ακολούθησαν η Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης και Ζυθοποιία Πηνειού.

 

Η νομαδική μπύρα Ammousa από την Πάτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία IPA, στην πρώτη της συμμετοχή, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Στα Consumers Awards οι καταναλωτές ξεχώρισαν τη Μικροζυθοποιία Αθήνας Noctua στην κατηγορία της μικροζυθοποιίας, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ως την αγαπημένη ζυθοποιία, ενώ οι Midnight Circus Gypsy Brewing και Satyr Brews έλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες εταιρεία ζύθου και νομαδική ζυθοποιία αντίστοιχα.

 

 

Στο video της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς απονομής των 7th BeerBartender Awards, όπως και δηλώσεις παρευρισκόμενων και νικητών.

 

Χορηγοί της βραδιάς ήταν το φιλιππινέζικο ρούμι Don Papa που εισάγει η The Sky Spirits Company και η ΕΓΕΜ ΑΕ. Pop Up Bar, που πρόσφερε cocktail παλαιωμένο σε νεροκολοκύθα ήταν το Barrel House Bar από τη Λάρνακα. Επίσημη έκδοση της εκδήλωσης και χορηγός επικοινωνίας ήταν το Beer & Bar Magazine.

 

Πηγή: beerandbar.gr
- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version