Εμβολιασμός Ρομά στον Δήμο ΣερρώνΠαιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στον Δήμο Σερρών θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 11 Ιουλίου (ώρα έναρξης 9.00 π.μ.- 14.00 μ.μ.).

Ο εμβολιασμός διοργανώνεται σε συνεργασία με την 4η Υ.ΠΕ, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το Κέντρο Κοινότητας ROMA του Δήμου Σερρών, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περ. Ενότητας Σερρών, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», την Α΄Παιδιατρική κλινική του ΕΚΠΑ-Π.Π.Ν. «Αγία Σοφία», το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, τους Νοσηλευτές Εθελοντές του Περ.τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που συνέταξε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Μαρία Θεοδωρίδου.

Η δράση έχει τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύη, του ΚΕ.Σ.Υ, της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του Υπουργείου Εργασίας και υλοποιείται υπό την αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

 


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *