Εντυπωσιακές  ήταν οι πρώτες συμμετοχές σήμερα στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών του Πανευρωπαϊκού Τελικού Αγώνα του Drift Kings International series για το 2021.

Το αυτοκινητοδρόμιο μύρισε και πάλι καμένο λάστιχο και γέμισε με φιλάθλους από όλη την Ευρώπη.

Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών φιλοξενεί τον τελικό αυτό το Σαββατοκύρικο και υπόσχεται θέαμα και αδρεναλίνη στα ύψη για τους θεατές.

Ο διευθύνων σύμβουλος του αυτοκινητοδρομίου μίλησε για τις 45 συμμετοχές οδηγών από όλη την Ευρώπη που έχουν κατακλίσει το αυτοκινητοδρόμιο και τόνισε πως η πίστα μας είναι από τις καλύτερες στα βαλκάνια.


Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης

Οι διοργανωτές σημείωσαν πως ακόμα και με την πανδημία του κόβιντ που δεν έχει τελειώσει και έχει δημιουργήσει προβλήματα αλλά προσπαθούν να τα λύσουν.

Ο κ. Ζίχναλης τόνισε ότι ακόμα και εάν ρίχνει καρεκλοπόδαρα δεν θα σταματήσει ο αγώνας καθώς η βροχή θα δημιουργήσει συνθήκες για μεγαλύτερο θέαμα.


Ο αντιπρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου δήλωσε ότι η βαριά βιομηχανία του τουρισμού στον νομό Σερρών είναι το αυτοκινητοδρόμιο.

Φίλαθλοι από όλη την Ευρώπη έδωσαν το παρών. Και οι οδηγοί μας μετέφεραν τα συναισθήματα τους λίγο πριν ανέβουν στην πίστα.

Τέλος τις εντυπώσεις έκλεψε η 14χρονη Ρουμάνα οδηγός Alice Ene,η οποία κέρδισε το πρώτο στάδιο της Διεθνούς Σειράς Drift Kings 2021 στην κατηγορία “Queens”. Και μίλησε στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 220