- Διαφήμιση -

Επαφές υποψηφίων της Ε.Ο.Κ. με Σερραίους παράγοντες του μπάσκετ

Επαφές με τους παράγοντες του Σερραϊκού μπάσκετ ξεκίνησαν οι υποψήφιοι για της εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ  προκηρύχθηκαν για τις 28 Μαρτίου με την προεδρία να διεκδικούν οι Βαγγέλης ΛιόλιοςΠαναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου. Ο πρώτος επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών πριν από μήνες και είχε επαφές με τους παράγοντες των Σερραϊκών σωματείων. Ο Παναγιώτης Φασούλας είχε την ευκαιρία μέσω τηλεδιάσκεψης να ανταλλάξει απόψεις με τους Σερραίους παράγοντες κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστος Γκαβανόζης που συμμετείχε σε αυτήν όπως και οι Άρης Αθανασιάδης (Ίκαροι), Βαγγέλης Τσαμουρτζής (Βισάλτης), Γιάννης Αρχοντίδης (Λευκώνας).

Στους ανθρώπους που στηρίζουν την υποψηφιότητα του πρώην διεθνή σέντερ είναι και ο Γιώργος Καράγκουτης που τα τελευταία οχτώ χρόνια ζει στην πόλη των Σερρών.

Την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο Νίκος Ιλανίδης που θα γίνει ο πρώτος Σερραίος που θα διεκδικήσει θέση στο Δ.Σ. σε μια από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες της χώρας.

Πηγή: ert.gr

Exit mobile version