Επικράτησαν με σκορ 3-4 οι Παλαίμαχοι του Εθνικού ΣιδηροκάστρουΜετά από πρόσκληση των παλαιμάχων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης, διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας με τους παλαίμαχους του Εθνικού Σιδηροκάστρου,την Δευτέρα 3 Ιουνίου,στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.

 

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου επικράτησαν,έναντι των βετεράνων του Δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων,μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα και τα θερμά χειροκροτήματα των φιλάθλων.

 

 

 


 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε 3 -4 υπέρ των παλαιμάχων του Εθνικού.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παλαίμαχοι Μενεμένης – Αμπελοκήπων: Καρκαλιάνης, Πέτσος, Γαλαφρής, Βαχαρέλης, Νόνταρ, Πανταζόπουλος, Μαχαιρίδης, Παππάς, Γεραγώτης, Κουρουτσίδης, Γραβαλίδης, Νταρτσαλής, Λαζαρίδης, Αλεξάντερ, Καρανικόλας και Αβραμίδης. Προπονητής: Βαγγέλης Γιαννακόπουλος.

 

Παλαίμαχοι Εθνικού: Αστάκογλου, Αγγελίδης, Μεντής, Λεβέντης, Ιωαννίδης, Καραλής, Χουρδάρης, Κουροκερέζης, Αβραμίδης , Ταχματζίδης , Σκερλετίδης , Λεωνίδας, Φωτίου και Χοτζούδης. Προπονητής : Τάκης Σοφιάδης.
Τα γκολ πέτυχαν για τον Εθνικό Λεωνίδας 2 και Αβραμίδης 2. Για την Μενεμένη-Αμπελόκηποι Γραβαλίδης, Αβραμίδης και Μαχαιρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Αργύρης Παπαχίντζιος.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί Σιδηροκαστρινοί.

Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι της Μενεμένης-Αμπελοκήπων, αφού συνεχάρησαν τους συναδέλφους τους του Εθνικού για τον ωραίο αγώνα και την νίκη τους, τους παρέθεσαν δείπνο στα εντυπωσιακά γραφεία του συλλόγου τους, όπου ο πρόεδρος της φιλόξενης ομάδας αναφέρθηκε στην ιστορία της τοπικής ομάδας , ενω ο κ. Κώστας Μπάμπαλης στην ιστορία του Εθνικού.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Σεπτέμβριο στο Σιδηρόκαστρο.

πηγή

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *