Επιμελητήριο Σερρών: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. 

  Οι Σερραίοι επιχειριματίες αλλά και απλός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΕΒΕΣ και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

  Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους υπαλλήλους του ΕΒΕΣ οι οποίοι μαζί με τον διευθυντή εργάσθηκαν με αγάπη και μεράκι πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία, από την συλλογή ,την συσκευασία και την αποστολή στους πληγέντες

Ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Μαλλιαράς, και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, φορείς, συλλόγους και συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Σερρών. 

Η ανταπόκριση όλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε έμπρακτα στη βοήθεια των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. 


Η αποστολή των ειδών έχει ξεκινήσει ήδη προς την Εύβοια που επλήγη περισσότερο από τις πυρκαγιές και η παράδοση και διανομή τους θα γίνει τις επόμενες ήμερες σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version