Στην πολύ ωραία τελετή ορκωμοσίας του νέου Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, παρέστη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, μεταφέροντας τις προσωπικές του ευχές

 

αλλά και τις ευχές του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας στο νέο Αντιπεριφερειάρχη για καλή πορεία στο έργο που αναλαμβάνει. 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη τον κο Σπυρόπουλο για τη νέα του θέση στα ηνία της Π.Ε. Σερρών και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία, εκφράζοντας την πίστη ότι με την ικανότητά του, τις γνώσεις αλλά και την πολύτιμη πείρα του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης θα χαράξει νέους στόχους και θα υλοποιήσει, με την απαραίτητη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πολιτικές που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Π.Ε. Σερρών.

 

«Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης», είπε ο κος Μέγκλας, «καθώς υπήρξε μέχρι τώρα Νομικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου, είναι και πολύ καλός γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία, που ήδη έχει το Επιμελητήριο Σερρών με την Αντιπεριφέρεια, θα συνεχιστεί ακόμα πιο εποικοδομητικά, ώστε να αναλαμβάνονται από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος όλης της σερραϊκής κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου ειδικότερα.»


 

Views: 15