- Διαφήμιση -

Επιπλέον 2 εκ. ευρώ από το Υπ. Υποδομών για την συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή εκταμιεύθηκαν επιπλέον 2.000.000 ευρώ για την συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όπως ανακοινώθηκε κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε χθες, Κυριακή 11 Απριλίου 2021, ο Υπουργός με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στο οδικό δίκτυο που διέρχεται από την περιοχή της Σιντικής στο βόρειο τμήμα της Π.Ε. Σερρών.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης «Συντήρηση οδικού άξονα Σερρών προς Δράμα έως τα όρια του Δήμου Ν.Ζίχνης» προϋπολογισμού 1.556.000,00 ευρώ, που επίσης χρηματοδοτήθηκε το 2020 από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δρομολογεί την απαιτούμενη  συντήρηση του οδικού δικτύου της εν αναμονή και των 14.259.309,29 ευρώ από το Πρόγραμμα Επεμβάσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας που θα διατεθούν αποκλειστικά στην Π.Ε. Σερρών, με φορέα υλοποίησης την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version