Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών(video)Επίσκεψη στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες ο υπουργός μεταφορών και υποδομών κος Κώστας Καραμανλής.

 

Ο Σερραίος υπουργός δεν θα μπορούσε να λείπει από το περίπτερο του επαγγελματικού επιμελητηρίου Σερρών, όπου τον υποδέχθηκε θερμά ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας ο οποίος του έδωσε δώρο μία σακούλα με σερραϊκά προϊόντα.

 

Ο κος Καραμανλής χαιρέτησε σχεδόν όλους τους Σερραίους επιχειρηματίες που εκθέτουν τα προϊόντα τους. Στο περίπτερο της Νέκταρ είχε την ευκαιρία δροσιστεί από τα τοπικά προϊόντα και να αστειευτεί με τους μικρούς οικοδεσπότες.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός μεταφορών τόνισε την πρόθεση της κυβέρνησης να βοηθήσει την περιφέρεια, ώστε ο νομός Σερρών να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να γίνει νομός πρότυπο.


Ο κ. Καραμανλής απηύθυνε τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές του περιπτέρου αλλά και στους συμμετέχοντες. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου ζήτησε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων ώστε ο νομός να μην μείνει πίσω.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *