Επίσκεψη του Θεόδωρου Αραμπατζή στο Ειδικό Σχολείο Σερρών

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με την διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Σερρών Χρύσα Καρρά.

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Σχολείο Σερρών, όπως οι επισκευές και η συντήρηση του κτιρίου, η θέρμανση, η δημιουργία φράχτη και η καθαριότητα των δρόμων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με αυτό το θέμα και πως υπάρχει καλή συνεργασία και από τις δύο πλευρές.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο αντιδήμαρχος έργων υποδομών – καθημερινότητας και ποιότητας ζωής Ηλίας Γκότσης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Τσαλίκογλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δασκάλου, ο υποψήφιος δημοτικής σύμβουλος Ιερεμίας Ζίμπρας, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μυγδαλιά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λίτσα Ελευθεριάδου,

 


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *