Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Σερρών Θεόδωρου Αραμπατζή στο ΤΕΦΑΑ ΣερρώνΣυνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, δημοτικών συμβούλων και εκ νέου υποψηφίων, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με την Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών Κατερίνα Μουρατίδου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κος Αραμπατζής ανέφερε πως είναι τιμή που βρίσκεται το ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες και τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει το ΤΕΦΑΑ στο Νομό Σερρών. Επίσης δήλωσε πως η δημοτική αρχή έδειξε καλά δείγματα γραφής στην συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεσμεύθηκε να συνεχίσουν να είναι δίπλα στο ΤΕΦΑΑ Σερρών.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ιδρύματος Κατερίνα Μουρατίδου ανέφερε ότι όντως η δημοτική αρχή έδειξε δείγματα γραφής και υπάρχει θετικό πρόσημο στην συνεργασία τους. Ακόμη, τόνισε πως το τμήμα πρέπει να δείξει τι αξίζει για το Νομό, πως το ΤΕΦΑΑ Σερρών παράγει επιστήμονες και ότι τα τελευταία 5 χρόνια γίνεται προσπάθεια το ΤΕΦΑΑ Σερρών να γίνει πόλος έλξης στα Βαλκάνια.

Στη συνέχεια η κα Μουρατίδου μίλησε για σύμπραξη με τον Δήμο Σερρών με ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέργιος Γαλάνης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρέντος Ηλίας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρυσοβαλάντης Φωτιάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Καραστογιάννης και η υποψήφιος δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μιγδαλιά.

 

 


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *