Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 56χρονου που την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι, την ώρα που εργαζόταν στην ΔΟΥ Κοζάνης.
 
 
Βελτιωμένη κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου Παπανικολάου, η κατάσταση της υγείας της 67χρονης γυναίκας που επίσης έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης με τσεκούρι από τον 45χρονο που βρίσκεται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου»:

 

Σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των δύο τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η τελευταία ιατρική ενημέρωση για την Tετάρτη 22 Ιουλίου έχει ως εξής:

 
Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο. Παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.
Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών παραμένει σε νοσηλεία στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία. Σήμερα Τετάρτη κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα: τον Ν. Καπραβέλο, Σ. Διευθυντή της Β ΜΕΘ, τον κ. Θ. Σιώζο, Διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ. Ν. Φόρογλου, Αν. Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.
 
Πηγή thestival.gr

Views: 14