Έρχεται Καρναβάλι στη Θεσσαλονίκη και το προορίζουν για μεγαλύτερο των ΒαλκανίωνΕγκρίθηκε από την διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα η πρώτη καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με την υποστήριξη του Δ. Θεσσαλονίκης και την πολιτιστικής εταιρείας “Θεσσαλονίκη Δράσεις”.

«Φέτος δε χρειάζεται να φύγει κανείς από τη Θεσσαλονίκη για να ζήσει αξέχαστες στιγμές στους ρυθμούς του Καρναβαλιού. Η Θεσσαλονίκη Δράσεις οργανώνει το “Καρναβάλι στη Πόλη” το οποίο ευελπιστεί να γίνει το ορόσημο της εκκίνησης ενός θεσμού, του Θεσσαλονικιώτικου καρναβαλιού! Ας ετοιμαζόμαστε όλοι για κέφι, χορό, τραγούδι δηλώνοντας συμμετοχή στη Μεγάλη Παρέλαση που θα γίνει τη Κυριακή 01/03!» αναφέρεται στο κάλεσμα της παρέλασης στο Facebook.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο πλάνο δεν ήταν στα πρωταρχικά σχέδια της διοίκησης του Δημάρχου, αλλά λόγω του project που παρουσιάστηκε από την συγκεκριμένη εταιρεία κέρδισε την διοίκηση. Επίσης, ν’ αναφερθεί ότι πολύ σημαντικό ήταν και η έγκριση του χωρίς να επιβαρυνθεί ο δημοτικός προϋπολογισμός, κάτι που επιτεύχθηκε.


Τέλος, το εγχείρημα επικαλείται περισσότερος ως “πιλότος” για να δει η διοίκηση κατά πόσο θα υποστηριχτεί από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και εφόσον υπάρξει μεγάλη συμμετοχή να δημιουργηθεί ένας νέος θεσμός για την κοινωνία της πόλης και να μπει στον χάρτη των καρναβαλικών πόλεων.

Πηγή thesstoday.gr

Views: 3

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *