«Ερωτό-κυκλοι» του Λευτέρη Αερόπουλου από τον Δήμο και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών(video)Παράσταση στο πλαίσιο του έτους Ερωτόκριτου , διοργανώνουν ο δήμος Σερρών και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών. Η παράσταση με τίτλο «Ερωτό-κυκλοι» θα δοθεί τη Δευτέρα στις 8.30 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ.

 

Το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Ερωτό-κυκλοι», είναι ένα μουσικο-θεατρικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους που ξεκινά από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου, συναντά τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, παραδοσιακές μεσογειακές μουσικές δραματοποιημένες και φτάνει στο «Φυλακισμένο σ’ αγαπώ» του Λευτέρη Αερόπουλου.

 

 

Το έργο θα παρουσιαστεί από το δεκαμελές «Σύνολο Λόγου & Μουσικής» του Μουσικού Εργαστηριού Σερρών και σ’ αυτόν τον όγδοο σταθμό του, θα έχει την υποστήριξη της ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ ‘’ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ’’

 


Στην πρώτη του εκδοχή το έργο ‘’Ερωτό-κυκλοι’’ παρουσιάστηκε στην Ξάνθη, στις Σέρρες (τα έσοδα διετέθησαν για τη λειτουργία του λευκού ταξί των κινητικά αναπήρων), στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης (για τα 100 χρόνια της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας), στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας Κύπρου, & στο φεστιβάλ του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Στην τελευταία και τελική του εκδοχή παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του έτους Ερωτόκριτου που είναι το 2019, στην Κατερίνη και τη Λεμεσό.

Σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς Κρητικούς Συλλόγους.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ αντί εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης θα συγκεντρωθούν στο Φουαγιέ του Θεάτρου τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κοινωνική κουζίνα του Δήμου Σερρών & το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών & Νιγρίτης.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *