Έτοιμο για 9η χρονιά πρόγραμμα εκδηλώσεων του «Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών»(video)

Για 9η χρονιά το πρόγραμμα εκδηλώσεων του «Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών» για την Περίοδο 2019-2010 σε συνδιοργάνωση με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στο κοινό.

 

Μια σειρά πλούσιων δράσεων είναι έτοιμες να παρουσιαστούν στο κοινό, περιλαμβάνοντας Ταξίδι σε θέματα σύγχρονου κοινωνικού προβληματισμού, κινηματογραφικές βραδιές με προβολές κλασικών έργων , αλλά και προβολές Όπερας , Μπαλέτου και συναυλιών και παρουσιάσεις εκλεκτών βιβλίων.

 

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από την δημόσια βιβλιοθήκη και η έναρξη του γίνετε στις 7 Οκτωβρίου με την Συμφωνική Συναυλία του Χάουζερ και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ζάγκρεπ.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Πασχάλης Λογαρνές τόνισε ότι το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις είναι ενθουσιασμένο και για αυτό έχει αγκαλιάσει όλο αυτό το έργο.Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία της νεολαίας από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Για τον λόγο αυτό διοργανώνονται ειδικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Αναζητώντας Την Ιθάκη» σε μια προσπάθεια προσέγγισης προς αυτούς.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *