Αλήθεια έχετε καθαρίσει ποτέ κάτω και πίσω από το ψυγείο σας; Οι περισσότερες νοικοκυρές σε αυτή την ερώτηση απαντάνε αρνητικά ή αναφέρουν πως πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να καθαρίσουν κάτω από το ψυγείο τους.

 

 

Επειδή το καθάρισμα του ψυγείου είναι πολύ σημαντική υπόθεση μέσα, έξω, πάνω, κάτω και πίσω από αυτό, σας έχουμε σήμερα τον τρόπο για να καθαρίσετε το κάτω μέροε του ψυγείου σας εύκολα και γρήγορα.

Βήμα 1ο:

Βγάλτε το ψυγείο από την πρίζα.

Βήμα 2ο:

Απομακρύντε χαλάκια και πατάκια που ίσως έχετε στο μπροστινό μέρος του ψυγείου σας ή και κάτω από αυτό. Στη συνέχεια ανοίξτε το ψυγείο και αφαιρέστε τη σχάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου.

Βήμα 3ο:

Χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή βούρτσα με λεπτό χερούλι και καθαρίστε κάτω από το ψυγείο σας. Ό,τι δεν φτάνετε μπορείτε να το μαζέψετε με μια ηλεκτρική σκούπα.

Βήμα 4ο:

Καθαρίστε τη σχάρα στην μπανιέρα σας και από τις 2 μεριές. Χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων ή κάποιο άλλο απορρυπαντικό κα στη συνέχεια ξεπλύντε καλά. Αφήστε τη να μουλιάσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει καλά.


Βήμα 5ο:

Βάλτε τη σχάρα και πάλι στη θέση της, όταν θα έχει στεγνώσει καλά, και το ψυγείο σας είναι πεντακάθαρο και θα λειτουργεί τώρα πολύ καλύτερα.

 

Πηγή spirossoulis.com

Views: 10