- Διαφήμιση -

Έξαρση κορονοϊού στον Παναθηναϊκό: Τρία νέα κρούσματα στην ομάδα

Έξαρση κορονοϊού στον Παναθηναϊκό: Τρία νέα κρούσματα στην ομάδα

Προς αναβολή οι αγώνες με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η κατάσταση με τον κορονοϊό ξεφεύγει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη τρία κρούσματα.

Οι αγώνες των πράσινων σε Basket League και κύπελλο Ελλάδας αναβλήθηκαν λόγω των κρουσμάτων του ιού και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα συμβεί και με τις προσεχείς δύο αναμετρήσεις του στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είχε επτά κρούσματα τις προηγούμενες μέρες και τώρα προστέθηκαν άλλα τρία και αφορούν και τα τρία σε παίκτες. Υπό αυτές τις συνθήκες, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι δύσκολο να ταξιδέψει η ομάδα για Ρωσία, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή newsbeast.gr

Exit mobile version